Foreningen » Medlem » Debatforum

Debatforum

Vores debatforum giver dig mulighed for at udveksle erfaringer med andre af vores medlemmer, stille spørgsmål og komme med kommentarer. Det er for alle medlemmer, uanset om du er kvinde, mand, barn eller forælder til børn med enten LS, BXO, LP eller Plasma Cell Vulvitis/Balanitis.

Du logger dig på debatforummet foroven ved "medlemslogin" ved at udfylde "brugernavn" og "adgangskode".

Bestyrelsen kan ikke påtage sig at svare på alle indlæg og spørgsmål i forummet, og vi håber derfor, at du vil indmelde dig i foreningen og deltage aktivt i debatten. Bestyrelsen forbeholder sig ret til at fjerne useriøse indlæg, der kan virke stødende eller krænkende - se under retningslinjer.

Ny bruger på debatforum

Husk at du skal have tilmeldt dig som medlem og have betalt kontingent for at få adgang til vores debatforum.  

Tilmeld dig vores debatforum ved at klikke på "Ny bruger" øverst på siden.

Herefter skal du acceptere betingelserne på knappen "Jeg er enig i disse  betingelser".

Så skal du vælge et brugernavn på  mellem 3 og 20 tegn. Du bestemmer selv, om det skal være dit rigtige navn, eller  om du vil gå under et alias. Du skal indtaste din e-mail adresse 2 gange og  vælge et kodeord på mellem 6 og 30 tegn. Dette indtastes 2 gange. Sprog vil  typisk være dansk og tidszone UTC+1, hvis du er bosiddende i Danmark. Indtast  bekræftelseskoden (er vist på det blå billede på siden) og vælg "udfør".

Herefter skal en administrator godkende din adgang til debatforummet. Da foreningen drives af frivillige kræfter i vores fritid, kan der være op til 1-2 ugers ventetid på dette (i ferieperioder op til 3-4 uger).

Når du er godkendt, kan du logge dig på ved hjælp af det valgte brugernavn og det valgte kodeord. Så kommer du ind på vores forum, hvor vi har lavet forskellige hovedkategorier for debatten. Du kommer ind på debatten ved at klikke på det relevante forum for dig. God fornøjelse. 

Vejledning til debatforum

Du finder en brugervejledning til debatforummet her