FORENINGEN » Lichen Sclerosus studie for par

Lichen Sclerosus studie for par 

Deltag fra hele verden:

Phase Lab ved University of British Columbia, ledet af Dr. Bouchard, rekrutterer personer diagnosticeret med vulvar lichen sclerosus (VLS) og deres partnere til at deltage i en forskningsstudie for at lære mere om risci og beskyttende faktorer for seksualitet, parforhold og psykisk sundhed for VLS.

Hvad omfatter studiet?

  • 3 spørgeskemaer med spørgsmål om din baggrund samt seksualitet, parforhold og psykiske helbred. Disse spørgeskemaer vil blive gennemført over en 6-måneders periode (dvs. en undersøgelse hver 3. måned) og vil tage cirka 60 minutter at gennemføre.
  • 28 dages korte daglige spørgeskemaer gennemført hver aften. Disse undersøgelser vil tage cirka 7-10 minutter at gennemføre.

Hvem kan deltage?

  1. Du og din partner har været i et forpligtet forhold i mindst 6 måneder, bor i det samme geografiske område (dvs. er ikke i et langdistanceforhold) og ses mindst 4 gange om ugen

  2. Du og din partner er begge 19+ år

  3. Du og din partner taler begge flydende engelsk

  4. Du og din partner har en e-mailadresse og regelmæssig adgang til internettet

  5. Du eller din partner har fået diagnosen vulvar lichen sclerosus fra en læge, såsom en hudlæge eller gynækolog

  6. Din partner accepterer at deltage

  7. Du og din partner har forsøgt eller har haft seksuel aktivitet inden for den seneste måned (seksuel aktivitet omfatter onani, manuel sex (seksuel aktivitet udført med hænderne), oralsex og penetrerende sex)

Deltagere af alle køn og seksuelle orienteringer er velkomne til at deltage i denne undersøgelse.


Kompensation for at gennemføre alle dele af denne undersøgelse er $100 CAD per person (eller $200 CAD per par). Du vil kun blive kompenseret for undersøgelser, du gennemfører.


Hvis du er interesseret i at deltage i denne undersøgelse eller har spørgsmål, bedes du sende en e-mail på engelsk til: phase.vls@ubc.ca 

Læs mere om studiet her: https://phaselab.med.ubc.ca/studies/vls-couples/