Foreningen » LS PSP undersøgelse

Lichen Sclerosus Priority Setting Partnership

Den første spørgeskemaundersøgelse er nu slut, og vi har fået rigtig mange gode spørgsmål via Lichen Sclerosus Priority Setting Partnership undersøgelsen! Der er kommet besvarelser fra både Storbritannien, Danmark, Tyskland, Schweitz og USA, så det er rigtig dejligt.

Vi er i gang med at behandle de indkomne spørgsmål og forventer at åbne op for en ny undersøgelse i starten af marts med en afstemning i forhold til, hvad I finder vigtigst, at der bliver forsket i. Hold derfor øje med denne side, hvor vi vil skrive, når der er nyt om undersøgelsen.

Hvad er Lichen Sclerosus Priority Setting Partnership?

Der er behov for mere forskning i Lichen Sclerosus. Projektet er igangsat for at identificere og prioritere forskningsrelaterede spørgsmål, som er vigtige for mennesker med Lichen Sclerosus og sundhedspersonale, der er involveret i behandlingen af mennesker med Lichen Sclerosus.

Hvem kan deltage i undersøgelsen?

  • Mennesker med Lichen Sclerosus
  • Deres forældre, behandlere, partnere eller venner
  • Sundhedspersonale (dermatologer, gynækologer, urologer, læger mv.)
  • Andre, der tilbyder behandling af sygdommen

Hvem laver undersøgelsen?

Lichen Sclerosus Priority Setting Partnership projektet består af en uafhængig gruppe af patienter og læger. Projektet er finansieret af British Society for the Study of Vulval Disease og overvåges af James Lind Alliance.

Har du brug for mere information?

Læs mere på: http://nottingham.ac.uk/research/groups/cebd/projects/5rareandother/ls-psp/index.aspx.

Kontakt: LSPSP@nottingham.ac.uk