FORENINGEN » Medlem » Indmeldelse

Indmeldelse

For at blive medlem af foreningen og få adgang til vores diskussionsforum og vores møder beder vi dig tilmelde dig ved at klikke her. Medlemsportalen kan desværre kun tilgåes via en almindelig computer - ikke via smartphone eller tablets. 

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail fra afsender: mail@winkas.net. Hvis du ikke kan se den i din indbakke, så tjek at den ikke er endt i din spam-mappe.  

Dine oplysninger anvendes alene til at registrere dig som medlem, sende mail med invitation til møder samt vurdere behov for geografisk placering af møder.

Det koster kun 250 kr. om året at være medlem, og beløbet indbetales ved indmeldelse og herefter hvert år d. 1. februar via BetalingsService. Har du ikke tilmeldt betalingen til BetalingsService, sender vi dig et girokort med post. 

Bemærk, at hvis du indmelder dig i løbet af året, vil det stadig koste 250 kr. ved indmeldelsen og 250 kr. ved førstkommende 1. februar. Der er altså ikke rabat, hvis du f.eks. først indmelder dig i oktober måned. 

Medlemsskabet er personligt. Pårørende fra samme husstand som medlemmet kan deltage på vores medlemsmøder under samme kontingent mod betaling af eventuelt deltagergebyr (gælder f.eks. ægtefælle/samlever eller forældre til medlemmer under 18 år).

Bemærk at indbetaling af kontingent er bindende på den måde forstået, at indbetalt kontingent ikke refunderes ved efterfølgende udmeldelse.

Udmeldelse

Du udmelder dig af vores forening ved at sende en mail til vores kasserer på info@lichensclerosus.dk, hvori du skriver, at du ønsker at udmelde dig. Så sørger vores kasserer for at slette dig af vores medlemsregister. 

Privatlivspolitik

For at kunne yde dig de services, som Lichen Sclerosus Foreningen tilbyder, er det i et vist omfang nødvendigt at registrere personlige oplysninger om dig. Dette vil dog alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning. Lichen Sclerosus Foreningen har udarbejdet en privatlivspolitik, som nærmere redegør for behandlingen af de personlige oplysninger, som vi behandler om dig, som medlem af vores forening.

Samtykke

Ved indtastning og afsendelse af dine oplysninger, ved oprettelse af bruger til vores debatforum eller ved afsendelse af mails til os med det formål at blive oprettet som medlem af Lichen Sclerosus Foreningen giver du samtidig samtykke til, at vi indhenter, opbevarer og behandler følgende persondata om dig:

 • Indmeldelsesdato
 • Navn
 • Adresse
 • E-mail adresse
 • Fødselsdato
 • Evt. telefonnummer, hvis du har oplyst det til os
 • Køn
 • Om du er voksen eller barn
 • Hvilken sygdom, du er ramt af, eller om du indmeldes som støttemedlem.

Oplysningerne anvendes til at registrere og løbende behandle dit medlemskab af Lichen Sclerosus Foreningen, herunder f.eks.:

 • At opkræve kontingent
 • At udsende nyhedsbreve til dig
 • At invitere dig til medlemsarrangementer
 • At give dig informationer ud fra Lichen Sclerosus Foreningens formål
 • At tilrettelægge medlemsmøder ud fra vores medlemmers geografiske fordeling og behov

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til os. 

Rettelser til personoplysninger

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig (f.eks. din e-mail adresse), kan du rette i vores medlemssystem. Hvis du ikke længere ønsker at bruge en af de services, som du har tilmeldt dig, kan du sende en e-mail til info@lichensclerosus.dk.

Sletning af personoplysninger

Hvis du udmelder dig af Lichen Sclerosus Foreningen, sletter vi dig fra vores mailliste, diskussionsforum og lukkede Facebookgruppe, men af hensyn til Bogføringsloven opbevares historiske medlemslister i 5 år.

Læs mere

Lichen Sclerosus Foreningens privatlivspolitik

Lichen Sclerosus Foreningens cookie-politik

Principper bag Lichen Sclerosus Foreningens hjemmeside og generelle brugerbetingelser

Vejledning til Lichen Sclerosus Foreningens nye medlemssystem/betalingssystem (nye medlemmer)

Vejledning til Lichen Sclerosus Foreningens nye medlemssystem/betalingssystem (bestående medlemmer)

Kontingent

Det koster kun 250 kr. om året at være medlem, og beløbet indbetales ved indmeldelse og herefter hvert år d. 1. februar via BetalingsService. Har du ikke tilmeldt betalingen til BetalingsService, sender vi dig et girokort med post. 

Bemærk, at hvis du indmelder dig i løbet af året, vil det stadig koste 250 kr. ved indmeldelsen og 250 kr. ved førstkommende 1. februar. Der er altså ikke rabat, hvis du f.eks. først indmelder dig i oktober måned. 

Skulle du mod forventning ikke have modtaget bekræftelsen fra os inden for 1-2 uger (i ferieperioder op til 3 uger) efter din indbetaling, bør du kontrollere, om den eventuelt er havnet i dit spamfilter for uønsket post. Vi afsender mails fra mail@lichensclerosus.dk, info@lichensclerosus.dk og mail@winkas.net